O elevă de clasa a XII-a povestește, într-un filmuleț postat pe TikTok, despre cum profesorul a vorbit într-un mod nepotrivit despre femei, "că ele merită să fie violate, dacă se îmbracă indecent".

Citeste si: O femeie de 80 de ani a fost atacată și violată de un tânăr de 19 ani

După ce tânăra a postat clipul, alte eleve ale profesorului au lăsat comentarii sau au postat alte clipuri în care recunosc că au trecut și ele prin astfel de momente, cu același profesor de religie, potrivit Aradon.ro

.

Este vorba despre un profesor de 42 de ani care predă religie ortodoxă la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad. 

Derapaj de limbaj în cazul profesorului de religie

Potrivit sursei citate, două eleve au povestit în mediul online despre jignirile aduse de către profesor, dar și despre faptul că acesta alege frecvent să le vorbească elevilor despre viol sau sex. 

Citeste si: Horoscop: Zodiile care vor avea probleme sentimentale până la finele anului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe TikTok au ajuns și filmări în care profesorul în vârstă de 42 de ani este auzit povestindu-le elevilor despre o situație cu conotații pornografice în care ar fi ajuns o fată din liceu.

Filmările au ajuns și la direcțiunea școlii, dar și la Inspectoratul Școlar Județean Arad. 

Citeste si: VIDEO| Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar. Și alte femei îl acuză de hărțuire sexuală

Profesorul ar recunoscut că totul este adevărat, conform informațiilor din presa locală. 

Laura Putnic, directorul Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”, a declarat că  profesorul„poate depășește limitele, iar în acest caz se pare că a depășit, ceea ce nu este permis”.

Conform declarației oferite de Laura Putnic pentru Jurnal Arădean/aradon.ro, s-a primit și o sesizare scrisă, motiv pentru care Consiliul de Administrație al școlii a constituit o comisie de anchetă.

„Pe fir” a intrat și Inspectoratul Școlar Județean Arad, care a demarat la rândul său o anchetă în ceea ce privește situația prezentată de elevele de la „Ghiba Birta”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si