Dupa incident, fata nu a avut curajul sa le spuna parintilor, insa s-a confesat unui psiholog. La randul sau, medicul i-a anuntat pe parinti de dezvaluirile facute de adolescenta.

Parintii fetei spun ca ea practica atletismul si voia sa se mute la un alt liceu, iar profesorul de sport s-a oferit sa o ajute. S-au intalnit si dupa ce au stat de vorba, fata l-a rugat daca poate sa o ia si pe ea cu masina si sa o lase in oras, la serviciu la mama ei.

Profesorul ar fi plecat cu masina si ar fi oprit la marginea unei paduri unde ar fi violat-o pe tanara.

”M-a sunat un psiholog si mi-a spus despre starea copilului. I-a spus sa urce in masina ca sa discute. Dupa discutia asta, el a venit la masina si i-a spus ca s-a rezolvat si a intrebat-o unde vrea sa mearga. Ea i-a spus ca la mama la serviciu. A trecut de unde lucrez eu.", a spus mama.

Directorul liceului a spus ca profesorul este plecat in concediu fara plata si nu poate lua legatura cu el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Are o vechime in liceul nostru de aproape 15 ani si chiar nu a avut absolut nicio problema. Din august si-a luat concediu fara plata un an de zile.", a spus Ioan Hunca, directorul liceului.

Dupa incident fata a refuzat sa vorbeasca. Ea este acum internata la sectia Neuropsihiatrie Infantila.

“Organele de ancheta s-au

prezentat la sediul institutiei nostre cu tanara si cu mama acesteia pentru a putea fi evaluata. Din primele discutii avute cu aceasta, am inteles ca nu s-a putut afla prea multe pentru ca avea o reticenta in a comunica. Tocmai de aceea a fost necesara internarea ei.”, a declarat Sebastian Colbu, director DGASPC.

Politistii încearca sa-l audieze pe profesorul de sport, pentru a afla si varianta lui.

Specialistii spun ca fata a întretinut acte sexuale, dar nu exista urme de violenta. In acest context, este mult mai greu sa se dovedeasca acuzatiile tinerei.

Politistii au deschis un dosar penal pentru viol. Daca acuzatiile de agresiune nu sunt întemeiate, barbatul risca totusi sa fie acuzat de act sexual cu un minor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si