Close sidebar
Close sidebar

Profesor din Gorj, acuzat ca a intretinut relatii intime cu o eleva de 12 ani. A sedus-o pe internet si a profitat de ea vreme de 2 ani

Un profesor din Gorj a dus pasiunea pentru eleve pana dincolo de lege. Dascalul este acuzat ca ar fi intretinut relatii intime cu o eleva de numai 12 ani. Victima a fost sedusa pe internet si, vreme de 2 ani, ar fi profitat de ea. Pana intr-o buna zi, cand rudele si politistii si-au dat seama de tot!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii unei minore din Targu Carbunesti sunt in stare de soc. Spun ca fiica lor de numai 12 ani a cazut victima avansurilor unui profesor. Acesta ar fi avut o pasiune ascunsa pentru fete.

Le-ar fi sedus pe internet, iar dupa cateva intalniri le-ar fi convins sa intretina si relatii intime, desi stia foarte bine ca sunt minore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Georgeta Popescu, purt cuv Insp Scolar Gorj: este arestat la domiciliu va surpins decizia. Categoric decizia este suprinzatoare pentru toti cei care l-am cunoscut pt ca in toata activitatea niciodata nu a lsat sa se intrevada posibilitatea unor astfel de manifestari.

Colegii de catedra nu au banuit nimic despre profesorul care isi facea meseria cu devotament. Vreme de doi ani, ar fi avut relatii cu minora. Nesansa cadrului didactic a fost ca un politist a stocat imaginile in care s-ar fi vazut foarte clar ca avea o pasiune interzisa pentru eleva.

Corina Dragan, purt cuv DGASPC Gorj: minora este extrem de vulnerabila, ea are o varsta foarte frageda este o perioada prea adolescentina oricum cu un comportament specific varstei.
Peste aceste probleme sunt transpuse acum si problemele aparute

Se pare ca nu este singura eleva pe care profesorul a incercat sa o convinga sa intretina raporturi intime.
 
Fata insa nu a raspuns avansurilor, desi profesorul i-ar fi recomandat sa citeasca romanul Lolita, al carui subiect este chiar pasiunea unui barbat matur pentru o fata de 12 ani. Dupa lectura...ea ar fi trebuit sa se intalneasca cu dascalul, ca sa schimbe impresii.

S-a oprit la timp. Iar acum le va oferi detalii importante anchetatorilor. Desi procurorii au cerut arestarea preventiva in cazul profesorului, judecatorii au decis ca este suficient arestul la domiciliu.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI