Eleva, originara din Republica Moldova, a fost sunata in repetate randuri de catre profesor care ii cerea sa iasa cu el la un suc.
Desi tanara l-a refuzat, barbatul nu s-a lasat. El a continuat sa o suna, promitandu-i bani si haine daca va accepta sa iasa cu el.

"Imi esti draga si stiu ca iti place viata(...). Iti fac cadou un puloveras, un banut", ii promitea profesorul elevei, in speranta ca o va determina sa iasa cu el.
Fata a inregistrat convorbirile telefonice si l-a reclamat pe profesor la politie.

Inregistrarea audio a fost publicata de site-ul televiziunii Bit Tv, autenticitatea ei fiind recunoscuta de reprezentantii scolii.
Intr-un interviu acordat newspascani.com, profesorul spune ca este nevinovat. „S-a intalnit Consiliul de Administratie in aceasta dimineata si a hotarat sa se faca o comisie de etica. Doamna directoare a fost cu eleva respectiva la mine saptamana trecuta. Eu nu am vazut-o pana atunci in viata mea, nu-mi este eleva. Am luat numarul ei de telefon de la un baiat casatorit din oras si eu nu am stiut o clipa ca este eleva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: DIICOT cere arestarea preventivă a fraților Tate. Sunt acuzați că au obținut milioane de dolari din exploatarea unor minore- antena3.ro

In prezenta directoarei am discutat cu ea cand a venit cu inregistrarea telefonica, pe care am recunoscut-o desi era distorsionata. Si am zis atunci: bai asa o fi, dar noi ne-am intalnit pana acum vreodata? Am vorbit, ne-am salutat, ne-am atins, am aparut in fata ta si te-am rugat ceva? Nu, a raspuns ea de fata cu doamna director Serban. Acum a venit un politist in civil la scoala sa-i intrebe pe elevii din camin daca am luat numarul de telefon al fetei de la ei”, a declarat Petrica Anghelus.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si