Update: În urma tentativei de sinucidere polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. 

„La data de 31 iulie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 01.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la camera de gardă a unei unități medicale, din Sectorul 1, se află un bărbat, în vârstă de 51 de ani, victima unei tentative de suicid.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au luat legătura cu medicul de gardă, care le-a comunicat că bărbatul în cauză, ce se afla în stare gravă, a fost adus de la o adresă din Sectorul 3, de către un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie, pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, au transmis polițiștii.

Știrea inițială:  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Sorin Spineanu-Dobrotă, profesorul de la Colegiul „Sfântul Sava” din Capitală acuzat că a violat un elev și a agresat sexual un altul, a încercat să își pună capăt zilelor. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în apartamentul în care acesta locuiește, în jurul orei 21:30.

Bărbatul a fost găsit leșinat de către un apropiat, care a și sunat de urgență la 112. Bărbatul a ajuns la spital, dar este în comă în acest moment.

profesor economie, acuzatii viol, colegiu sfantul sava

Citește și: VIDEO David Popovici, în finala probei de 100 metri liber! Sportivul a terminat semifinala pe locul doi

Surse Știrile Kanal D: Profesorul Sorin Spineanu-Dobrotă ar fi înghițit în jur de 100 de pastile 

Bărbatul a ajuns de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a ingerat o cantitate uriașă de pastile, în jur de 100 de bucăți. Printre comprimatele pe care le-a înghițit bărbatul în vârstă de 51 de ani se numără antibiotice și medicamente pentru tulburări psihice.

Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor mai mult mort decât viu. Specialiștii au făcut totul ca să-l păstreze în viață iar acum este în comă.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Tentativa de suicid vine la scurt timp după ce profesorul de la Colegiul „Sfântul Sava” din București  a fost acuzat de viol și agresiune sexuală față de doi dintre elevii săi, care la acea vreme erau minori. Bărbatul a negat totul în fața instanței și este anchetat în timp ce a fost plasat sub control judiciar. Faptele de care este acuzat ar fi avut loc în anul 2021, într-un apartament din Sectorul 3. Victimele aveau atunci 16, respectiv 17 ani. Actele de agresiune sexuală față de elevi ar fi avut loc la o distanță de câteva luni.  

Citește și: El este cel de-al doilea suspect al crimei din Brăila! Noua ipoteză șoc schimbă cu totul cursul anchetei, după ce au fost găsite noi probe ADN sub unghiile doctoriței

profesor economie, acuzatii viol, colegiu sfantul sava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si