Sorin Spineanu Dobrotă, profesorul de economie de la Colegiul „Sfântul Sava” din Capitală a fost plasat sub control judiciar. Acesta a fost reținut în cursul zilei de joi, dar a fost lăsat în libertate vineri, în ciuda acuzațiilor care îi sunt aduse de doi adolescenți.

Acum, profesorul este în stare de șoc. Acesta spune că nu își poate explica acuzațiile extrem de grave care i se aduc. Până acum unitatea de învățământ nu a făcut comentarii pe marginea acestui cuvânt, dar cadrul didactic a vorbit puțin în fața jurnaliștilor.

Citește și: Se împlinesc 5 ani de la tragedia din Caracal, care a îngrozit România! Părinții Alexandrei refuză chiar și acum certificatul de deces al fiicei lor, sperând că se află în viață

profesor economie, acuzatii viol, colegiu sfantul sava

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Nu-mi explic. Nu-mi explic. Eu sunt pus sub control judiciar, nu aş vrea să încalc niciun fel de... Sunt convins de faptul că, spre binele meu, este ok să vorbesc în faţa instanţei”, a declarat Sorin Spineanu Dobrotă, profesorul acuzat de viol, scrie observatornews.ro.

În stare de șoc sunt și părinții care au venit să-și înscrie copiii la liceul cu pricina și care au aflat de este acuzat profesorul.

Speriați și revoltați, aceștia cer teste psihologice mult mai amănunțite pentru cadrele didactice.

Vă reamintim că scandalul de la Colegiul „Sfântul Sava” a început după ce doi băieți acuză profesorul de economie că i-a agresat sexual în anul 2021, atunci când unul dintre ei avea 16 lei, iar celălalt 17 ani. Agresiunile ar fi avut loc la o distanță de câteva luni, în același apartament din Sectorul 3 al Capitalei.

Profesorul s-ar fi folosit de autoritatea sa pentru a-i constrânge pe băieți, după care le-ar fi oferit și cadouri, spun anchetatorii.  

Citește și: Un bărbat din Capitală, lovit cu satârul în cap pentru că a fugit după un hoț de țigări. Atacatorul este un băiat de 15 ani

profesor economie, acuzatii viol, colegiu sfantul sava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si