Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Timişoara, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din fruntea Comisiei anti-covid din Ministerul Sănătăţii.

Citeste si: Firea: Sub nicio formă nu aş fi de acord cu reînceperea cursurilor!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid, era chiar preşedinte. Noi avem discuţii, sunt propuneri, le gândim, dar nu am putut să fiu de acord cu dânsul, de asta am spus, gândim şi oportunităţi, dar nu pot fi de acord. Apariţia acelui plan de vacanţă nu a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri, anumite gândiri, dar decizia a fost de a-l demite din funcţia de preşedinte al acestei comisii. I-am comunicat şi dânsului acest lucru, în comisia ştiinţifică de la nivelul ministerului ne mai făcând parte şi ne mai fiind nici preşedinte. Nu a obiectat”, a declarat NeluTătaru.

Citeste si: Nelu Tătaru: Managementul militar, în continuare la Spitalul Județean din Deva

De asemenea, ministrul a precizat că locul profesorului Streinu Cercel a fost luat de către Adriana Pistol, de la Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Citeste si: Metrorex a făcut anunțul. O angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă se impune demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, după propunerile pe care le-a făcut în legătură cu carantinarea persoanelor vârstnice, a declarat, joi, că documentul cuprinde ”lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si