Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Profesorul Adrian Streinu-Cercel, demis de la conducerea Comisiei anti-Covid din Ministerul Sănătăţii

După controversatul plan intitulat „Vacanța Mare” care, printre altele, vorbea de carantinarea vârstnicilor de peste 65 de ani, Adrian Streinu Cercel a fost demis. Nu din fruntea Institutului Matei Balș, ci a pierdut funcția de conducere în Comisia Anti-Covid din Ministerul Sănătății unde se iau măsuri cu privire la pandemie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Timişoara, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din fruntea Comisiei anti-covid din Ministerul Sănătăţii.

Citeste si: Firea: Sub nicio formă nu aş fi de acord cu reînceperea cursurilor!

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid, era chiar preşedinte. Noi avem discuţii, sunt propuneri, le gândim, dar nu am putut să fiu de acord cu dânsul, de asta am spus, gândim şi oportunităţi, dar nu pot fi de acord.

Apariţia acelui plan de vacanţă nu a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri, anumite gândiri, dar decizia a fost de a-l demite din funcţia de preşedinte al acestei comisii. I-am comunicat şi dânsului acest lucru, în comisia ştiinţifică de la nivelul ministerului ne mai făcând parte şi ne mai fiind nici preşedinte. Nu a obiectat”, a declarat NeluTătaru.

Citeste si: Nelu Tătaru: Managementul militar, în continuare la Spitalul Județean din Deva

De asemenea, ministrul a precizat că locul profesorului Streinu Cercel a fost luat de către Adriana Pistol, de la Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Citeste si: Metrorex a făcut anunțul. O angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă se impune demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, după propunerile pe care le-a făcut în legătură cu carantinarea persoanelor vârstnice, a declarat, joi, că documentul cuprinde ”lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI