Acuzații dure la o instituție de învățământ din Capitală! Un profesor de 62 de ani este acuzat că, din decembrie 2023, a avut o relație cu o elevă, la vremea respectivă minoră, informează Antena 3 CNN. Vineri, 12 aprilie, bărbatul a fost reținut, după ce chiar directorul școlii a sesizat autoritățile cu privire la acest caz.

Oamenii legii au descins acasă la profesorul de geografie

Astfel, poliţiştii din București, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor comise asupra minorilor, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, mai precizează sursa citată mai sus. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată. 

"În fapt, la data de 9 aprilie 2024, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către directorul unei instituții de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani. 

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituției", informează Poliția Capitalei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Școli închise din cauza căldurii extreme. "Niciodată nu au fost temperaturi așa de ridicate în aprilie"

Profesor geografie reținut București

Imagine reprezentativă pentru un profesor.

[Sursa foto: PixaBay]

Totul ar fi avut loc în  luna decembrie 2023, când tânăra ar fi avut vârsta de 17 ani. Acum, profesorul de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” a fost reținut pentru 24 de ore, iar el va fi prezentat magistraților cu propunere legală. De asemenea, cercetările sunt continuate de Secția 9 Poliție.

Acuzații grave la adresa unui profesor universitar din Brașov

Luna trecută, un profesor de la Universitatea Transilvania din Brașov ar fi fost acuzat de niște foste eleve. Niciuna dintre cele cinci acuzatoare nu a fost studentă a Universității Transilvania, însă au făcut dezvăluirile pe Facebook, informează Gândul.

Profesor geografie reținut București

Imagine reprezentativă pentru o sală de clasă.

[Sursa foto: PixaBay]

Am fost abordată de el în același stil în care le-a scris și lor, când eram elevă în clasa a zecea de liceu și nici nu împlinisem 18 ani. Iar ceea ce a încercat să facă a avut consecințe serioase în ceea ce privește stima mea de sine și sănătatea mea mintală. Însă lucrurile nu s-au oprit aici. Peste ani, coleg fiind la o universitate privată cu mama prietenului meu din facultate, profesorul i-a spus acesteia, atenționând-o, să aibă grijă cu cine se leagă fiul ei, pentru că eu aș fi foarte experimentată în relații cu bărbați mult mai în vârstă decât mine. Cred că vă imaginați cât de multe neplăceri mi-a putut face prin asta, cât de mult mi-a afectat calomnia lui relația și, în general, viața ”, a postat tânăra.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Este anchetă într-un liceu din Capitală, după ce s-a aflat că un profesor de 62 de ani are o relație cu una dintre elevele sale. Cum s-a descoperit totul?

Universitatea nu ar fi primit vreo plângere la adresa profesorului, dar acum analizează comportamentul său. Polițiștii au deschis și ei dosar penal „in rem” în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si