Close sidebar
Close sidebar

Profesorul de matematică care ar fi abuzat o minoră la meditații a fost arestat. Cum au aflat părinții fetei

Profesorul de 68 de ani care ar fi abuzat o minoră în timpul meditațiilor la matematică a fost arestat pentru 30 de zile. Soția lui e tot profesoară.

Stefania Pavel,

El este profesorul care și-ar fi abuzat eleva.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Profesorul de matematică care ar fi abuzat o fată de 14 ani chiar în timpul meditațiilor și-a aflat sentința, după ce acesta a fost lăsat în libertate, sub control judiciar. Acum, bărbatul de 68 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost timp de 45 de ani profesor de matematică, şi chiar director la un liceu teoretic din Drăgăneşti Olt. De asemenea, acesta ar fi fost și consilier local câțiva ani. Pentru că ieșise la pensie, el a decis să se mute la București, însă pentru că era solicitat a continuat să ofere meditații la matematică mai multor elevi.

Soția lui, care este tot profesoară este în stare de șoc de când a auzit cele întâmplate. Acum, profesorul nu mai are voie să dea meditaţii, până când situația nu se clarifică.

Fotografii cu profesorul de matematică care și-a abuzat eleva la meditații.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: O iubire interzisă a fost la un pas de tragedie! Un bărbat de 32 de ani i-a înjunghiat pe fratele și tatăl iubitei cu 18 ani mai mică

Părinții fetei au văzut-o pe aceasta abătută

Părinții minorei și-au dat seama că ceva s-a întâmplat la meditațiile de matematică. Fata lor era abătută, însă în cele din urmă a decis să le povestească prin ce a trecut.

Mai precis, eleva a spus că a fost sărutată cu forța și atinsă în locuri nepermise. Imediat, cei doi adulți au sunat la 112, iar bărbatul a fost ridicat de acasă și dus la audieri.

Imagine reprezentativă pentru un profesor.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: La un pas de tragedie! O familie din Neamț a fost în pericol de moarte, după ce mama copiilor s-a trezit într-un nor de fum

El a petrecut chiar și o noapte după gratii, înainte ca judecătorii să-l scoată.

Un alt profesor din Călărași este acuzat că ar fi abuzat două eleve de 14 și 17 ani la meditațiile matematică.

”În timpul meditaţiilor pe care le oferea la domiciliul său, avea o atitudine necorespunzătoare, le atingea în mod nefiresc, le pipăia, le îmbrăţişa, le săruta pe obraz, frunte, toate acestea prezentându-le ca nişte gesturi fireşti, părinteşti. Propunându-le totodată să plece intr-o vacanţă, să se odihnească pe canapeaua din birou”, a povestit procurorul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI