Close sidebar
Close sidebar

Profesorul din Iasi, acuzat de hartuire sexuala de catre o eleva, se apara: "Nu o cunosc. Nu stiam ca este eleva scolii, am numarul ei de la un tanar"

Un scandal monstru cutremura un colegiu respectabil din Iasi! O eleva il acuza pe profesorul de sport ca ii face invitatii deocheate! Ar avea si dovezi: o inregistrare telefonica pe care acum politistii o intorc pe toate partile!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tineretea elevelor i-ar fi luat mintile: desi e la varsta la care altii au nepoti, profesorul aratat in liceu cu degetul a ajuns din mentor, petitor!

"Imi esti draga, as vrea sa mergem undeva, as vrea sa-ti fac un cadou, un puloveras, un ceva...
Buna ziua, domn profesor!
Un banut, o asta...
Nu, multumesc.
Pentru ca imi esti draga si stiu ca iti place si tie viata"

Eleve de-ale sale sustin, rusinate, ca cel care le preda educatia fizica la ore e mai degraba interesat de... APROPIEREA fizica!  

GENOVEVA SERBAN - directorul Colegiului "Mihail Sadoveanu"- Fata a facut o sesizare, in momentul in care am auzit inregistrarea am considerat ca faptele sunt grave.

INREGISTRAT LA TELEFON

Invitatia nepotrivita care l-a dat de gol i-ar fi facut-o unei eleve de 18 ani din Chisinau.

Fara sa stie ca e inregistrat, profesorul de sport a dat frau liber emotiilor in speranta ca o va cuceri pe tanara domnisoara care i-a aprins imaginatia!

CONVORBIRE TELEFONICA- sa vorbesc cu tine 3, 4, 5 minute... daca poti sa bem o cafea sau un ceai undeva, discutam... Nu discut cu necunoscutii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Refuzul elevei nu l-a dat facut sa se retraga...  Ba din contra!

CONVORBIRE TELEFONICA -  Am sa te abordez eu cand am sa te intalnesc si o sa vorbesc cu tine! Vorbesc foarte serios, nu fac misto! Eu sunt om in toata firea, nu sunt un BIP de 25, 21, 18, 19 ani....

Deci sunt om in toata firea si am vorbit foarte serios cu tine!

In fata camerei de filmat, profesorul acuzat n-a mai fost la fel de vorbaret!  

- Stati o secunda de vorba cu noi sa ne explicati ce s-a intamplat, daca e adevarat sau nu...

Oricat ar incerca sa se ascunda, profesorul nu poate fugi de acuzatii. A relizat, intr-un final, si s-a aparat!

Profesorul acuzat: Eu pe aceasta eleva nu o cunosc, nu stiam ca este eleva scolii, nu este eleva mea, iar numarul, pot dovedi, il am de la un fost elev de 26 de ani din oras.

Dupa ce convorbirea telefonica a ajuns pe biroul directorului, mai multe eleve au inceput sa se planga!

 GENOVEVA SERBAN - directorul Colegiului "Mihail Sadoveanu"- Domnul profesor de sport nu a dat declaratii in fata directorului, este intr-o comisie de cercetare care isi va face treaba in scoala.

Profesorul a venit, azi, la ore, ca de obicei. Cat o va mai face, doar politistii pot spune!

ADINA LUPU- purtator de cuvant IPJ IASI -  In urma sesizarii, a fost intocmit dosar penal pentru hartuire sexuala. Urmeaza sa facem cercetari pentru stabilirea situatiei de fapt.

Acum 3 ani, dascalul a mai fost implicat intr-un scandal, dar nu cu iz sexual. A fost penalizat la salariu de directorul scolii si, furios, l-a dat in judecata si a castigat pe viciu de procedura. Ramane de vazut cat de sifonat va iesi de aceasta data profesorul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI