Iată profețiile lui Arsenie Boca, despre care se spune că au îneceput deja să se adeverească!

Cum a profețit Arsenie Boca viitorul României

Cel supranumit „Părintele Ardealului”, Arsenie Boca, cunoscut mai ales pentru harul divin cu care reușea să ajute oamenii aflați în suferință, dar și pentru faptul că a făcut mai multe profeții înfricoșătoare despre viitorul României.

De-a lungul ultimilor ani, mai multe măicuțe care l-au cunoscut pe duhovnicul Arsenie Boca au făcut o serie de mărturisiri despre profețiile părintelui.

Înainte să moară, Arsenie Boca ar fi vorbit chiar și despre fenomenul migraționist care va afecta România înainte de plecarea în masă a românilor pentru a avea un trai mai bun. Pe când, unii călugări susțin că părinte Arsenie ar fi prevăzut chiar și căderea regimului comunist. 

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Profețiile lui Arsenie Boca despre viitorul României

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Nostradamus preziceri 2022. Cele mai sumbre previziuni. Război între cele mai puternice state

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri.

Vor lua totul!”, mărturisea Arsenie Boca, potrivit declarațiilor maicii Septimia de la Codlea, informează opiniatimișoarei.ro.

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munților: Cadeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!» – Lc.23, 30). și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”

, este o altă profeție făcută de Arsenie Boca.

Cum a ajuns Arsenie Boca un model pentru români

„Nu suntem născuți de timp, ci de veșnicie”, se adresa Arsenie Boca, românilor.

Totodată, părintele Arsenie Boca a lăsat în urmă și o serie de sfaturi duhovnicești pentru românii de pretutindeni, mai exact câteva lecții de viață pentru ca aceștia să trăiască fericiți și împăcați cu sine.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu suntem născuţi de timp, ci de veşnicie. Aşa se face, că avem într-o fărâmă de ţărână şi celălalt tărâm. Deşi trăim o vreme îmbrăcaţi de lumea aceasta, totuşi ni se întâmplă clipe când fratele vis şi sora moarte ne dau târcoale şi ne despică făptura în două”,  este una dintre lecțiile de viață lăsate de Arsenie Boca, românilor.

Citeste si: Profeția înfricoșătoare a Babei Vanga: „Cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si