Mihaela Brooks a comentat, recent, pe marginea unor fotografii teribile publicate de presa din România, cu tinerii arşi la Colectiv şi a mărturisit că există posibilitatea să facă publice dovezi legate de neregulile din dosar.

”Cu ceva timp în urmă menţionasem cum nu poţi uita fotografiile victimelor, cum este să ai un dosar de analizat. Cât de revoltaţi am fi cu toţii atunci când avem adevărata imagine a unei tragedii pentru care familia unei victime încearcă să facă dreptate, să afle adevărul, tragedie pe care justiţia încearcă s-o muşamalizeze.

Acestea sunt unele victime arse la Colectiv, dar cum aş putea descrie cum şi cât au fost arşi cei care au muncit atunci?! Este mai mult decât furie, revolta când ştii că anchetele sunt făcute în bătaie de joc şi nimic nu se face pentru siguranţa noastră, a tuturor”, a scris Mihaela Brooks într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mihaela Brooks nu a dezvăluit cum a ajuns în posesia dosarului ”de mii de pagini” de la Colectiv, însă românca din Canada a devenit, după dezvăluirile din cazul Mădălinei, un ”ultim refugiu” pentru familiile care trec prin astfel de cazuri, în care justiţia nu pare să le ofere răspunsul corect.

Recent, Mihaela Brooks a mai dezvăluit că lucrează la un alt caz celebru, cel al lui Constantin Toma, ”manechinul lui Bote”, care a fost găsit spânzurat în luna octombrie, în vila lui din Ploieşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si