Scriitorul Pete Klismet, care a lucrat mai bine de 30 de ani la rezolvarea unor crime investigate de FBI, a glumit pe seama celor care mai cred ca Madalina Manole s-a sinucis. Americanul a studiat cu atentie dosarul mortii artistei din Romania la invitatia Mihaelei Brooks, o romanca stabilita in Canada, care lucreaza tot ca profiler si care a realizat o „ancheta paralela” a mortii Madalinei.

Recent, Mihaela i-a trimis lui Pete o filmare dintr-o emisiune de pe un post romanesc, in care romanca a intrat in contradictie cu avocatul Bogdan Barbuceanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Esti iar la stiri. „Victima” este acum fostul avocat care si-a schimbat parerea: nu a fost crima ci sinucidere”, i-a scris Mihaela lui Pete. „Intotdeauna am avut avocati la cina... cu o portie buna de fasole fava”, a glumit Klismet.

Referirea la avocatul Bogdan Barbuceanu vine in contextul in care acesta a reprezentat parintii Madalinei Manole imediat dupa ce artista a murit, aducand argumente in spatiul public in legatura cu o posibila crima.

Ulterior, avocatul a ajuns sa sustina exact contrarul, desfiintand pur si simplu raportul la care Mihaela Brooks a lucrat cu specialistii de peste ocean, inclusiv cu Pete Klismet. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si