„În timp ce ucigașul dentistei umblă liber, semne uriașe de întrebare planează asupra motivelor pentru care a fost comisă crima. Cu toate că în cabinet existau bunuri de preț, criminalul a furat doar telefonul mobil al victimei. Ancheta criminaliștilor pare să bată pasul pe loc. După trei cercetări la fața locului, polițiștii nu au reușit să stabilească un cerc de suspecți.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Christian Sabbagh.

În zadar au periat criminaliști zile la rând locul faptei, nu au reușit să găsească niciun indiciu despre autor. Au trecut aproape 72 de ore de la oribil la crimă, însă nici vorbă de un cerc de suspect. Cabinetul nu avea camere de filmat, nici sistem de alarmă. Surse din anchetă spun că ucigașul ar fi încercat să mascheze crima în jaf. Deși în cabinet există aparatură medicală valoroasă, individul a luat cu el doar telefonul. În plus, i-ar fi golit victimei portofelul, dar nu s-ar fi ales cu vreo sumă importantă.

Lipsa telefonului ridică un semn uriaș de întrebare. Ce anume conținea atât de important încât ucigașul să-l ascundă? Cert este un lucru, spun specialiștii, sunt slabe șansele ca omorul să nu fi fost premeditat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a murit pe masa de operație pentru că un medic i-ar fi scos organul greșit- antena3.ro

„Putem să vorbim de o crimă premeditată, adică un indicator puternic este, în primul rând, lipsa telefonului mobil și că nu se găsesc alte indicii. Putem să luăm în calcul inclusiv faptul că vinovatul a mai fost în acel loc și a știut destul de bine ceea ce vrea să facă.

Să nu lași niciun și niciun indiciu este în sine un indicator puternic de cât de mult a putut să investească în această crimă sau de cât de mult timp a avut la dispoziție. Persoana vinovată a vrut să-și ascundă cât de bine se poate urmele, luând ceea ce era cel mai incriminator.”, a spus Miruna Moanță, analist comportamental/psiholog clinic.

Cei din cercul de apropiați ai Marinei Gavril au descris că femeia trăia în teroare după ce ar fi fost amenințată în repetate rânduri. Din acest motiv, medicul dentist a obținut permisul de portarmă și ar fi vrut să cumpere un pistol. De ce nu s-a adresat Marina Gavril poliției- este un alt semn de întrebare care planează asupra cazului.

Citește și: 10 mituri din stomatologie, demontate de specialiști. Detartajul nu strică dinții

„Poate să fie frică, poate să fie inclusiv rușine. Atunci când un om este amenințat, apelează la toate mijloacele și primul reflex este să rezolve de unul singur- ca drept dovadă și faptul că are permisul de portarmă. Ne poate duce cu gândul și la o climă pasională. Din câte am înțeles, s-au găsit foarte multe lovituri pe corpul victimei noastre, în special lovitura cauzatoare de moarte, care a fost foarte precisă. Deci, crima în sine de dovadă de foarte multă putere, foarte multă, forță foarte multă furie, automat foarte multă pasiune.”, a mai spus Miruna Moanță, analist comportamental/psiholog clinic. 

Până și legiștii au rămas îngroziți de brutalitatea cu care a fost ucisă femeia.

Pe corpul ei au fost descoperite mai multe urme de înjunghiere, dar și tăieturi în dreptul mâinilor, semn că s-a luptat cu criminalul pentru viața ei.

Citeste si: Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”- kfetele.ro

Citeste si: Ea este Bogdana Tancău, românca care i-a furat inima lui Michele Morrone. Cu ce se ocupă noua iubită a actorului din ”365 de zile”- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong-un a ordonat ca 30 de persoane să fie executate pentru că nu au prevenit inundațiile din vara aceasta - antena3.ro

„Au fost lezate vase mari de sânge de la nivelul gâtului, care au produs o hemoragie, care a dus la deces în câteva minute. Cele două tăieturi din zona gâtului au fost fatale.”, a spus Anatoli Grecu, Dir. Medical Sp. Județean urgență Brăila.

Citește și: Un produs de igienă pe care îl folosim zilnic este asociat cu un risc ridicat de cancer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si