Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prognoza meteo 10 aprilie: Vremea continuă să fie rece

Săptămâna a început cu temperaturi mult mai scăzute pentru această perioadă. Maximele se vor încadra în general între 9 şi 17 grade Celsius. În Capitală, vremea rece și o maximă de 12 grade.

Redactia Stirile Kanal D,

Prognoza meteo 10 aprilie: Vremea continuă să fie rece

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Dobrogea și Bărăga atmosfera va fi schimbătoare. Vom avea parte de înnorări, poate și câțiva stropi de ploaie. Valorile termice sunt în creștere față de ziua precedentă și se vor înregistra până la 12 grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se mai încălzește puțin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 11 grade Celsius, dar și aici apar câteva ploi slabe. Vântul va mai bate, în special în prima parte a zilei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi destul rece, cu cel mult 4 grade pe la amiază. Avem parte de ceva ninsori, iar în unele zone va fi polei.

Cum va fi vremea în Capitală

În București vom avea parte de o vreme rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor ajunge până la 12 grade. Cerul va fi înnorat, iar la noapte temperaturile vor fi în scădere. 

Mâine, vântul va bate. Se va înnora din când în când și vom avea parte și de câteva ploi. Valorile termice ajung până la 19 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

La munte este iarnă în toată regula, temperaturile destul de scăzute și ninsori în majoritatea masivelor. Pe creste vântul bate cu 70 km/h.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI