Iată cum va fi vremea, azi 13 ianuarie 2021, în principalele regiuni ale țării!

Vremea în principalele zone din țară

Astăzi, în regiunile intracarpatice şi la munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în cele sud-estice vor fi precipitaţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar la viteze mai mici, ziua şi în sud-vest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 4 grade Celsius, iar cele minime între -7 şi 1 grad Celsius, valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a -10 grade Celsius. În unele zone dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prognoza meteo, 13 ianuarie. ANM anunță precipitații mixte și ninsori
Prognoza meteo, 13 ianuarie. ANM anunță precipitații mixte și ninsori

Citeste si: Atenţionare MAE: În Bulgaria se menţin codurile portocaliu şi galben de ploaie şi ninsoare

Vremea în București

În Capitală, mai ales în primele ore ale dimineții şi seara va ninge. Temperatura maximă va ajunge la -3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -3 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste, unde trecător va viscoli ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 si -3 grade Celsius. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra pe Ceahlău.

Vre pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi predominant înnorat pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius.

Citeste si: Atenţionare de călătorie MAE! Cod roşu și portocaliu de ninsori şi vânt în Suedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si