În regiunile sud-estice, în cele de nord-vest, dar și în dealurile din sud-vestul teritoriului vor fi înnorări temporare pe arii restrânse, va ploua slab, iar valorile termice, mai ales cele nocturne, vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei date.

Cea de a doua parte a lunii noiembrie ne aduce înnorări, ceață, burniță și vânt care va sufla slab spre moderat. La altitudini mari, cu precădere în masivele sudice, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citeste si: Un nou pelerinaj în București. Moaștele Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, scoase pentru închinare la Catedrala Neamului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Primul stoc epuizat la eMag de Black Friday, încă din primele minute ale Vinerei Negre

Vremea în Bucureşti

La fel ca în ultimele zile, cerul este acoperit de nori, iar în următoarele zile va rămâne la fel. Cerul va fi noros şi trecător va ploua slab sau va burniţa, mai ales după orele serii.

Vântul va sufla slab. Temperatura maximă atinsă astăzi va fi de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă va măsura 4 grade.

Vremea în Maramureș

În Maramureș se anunță cer acoperit de nori și o maximă de 10 grade Celsius, atât în Baia Mare, cât și în Satu Mare. Nici în Crișana lucrurile nu stau diferit. Norii vor acapara cerul, iar maximele nu vor depăși 10 grade în Oradea și 11 grade în Arad.

Vremea în Banat

Bănățenii vor avea o zi de vineri cu cer acoperit de nori și maximă de 12 grade Celsius atât în Reșița, cât și în Timișoara.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, vremea va fi destul de închisă, cu nori și șanse mici de a vedea soarele. Temperaturile de astăzi vor urca până la 10 grade în Craiova, 11 în Drobeta Turnu Severin și 12 grade în Târgu Jiu.

Vremea în Transilvania

În Transilvania, ziua de vineri vine cu ceață, în prima parte a zilei, cer mai mult noros și maxime ce vor ajunge la doar 3 grade Celsius în Miercurea Ciuc, 4 grade în Cluj Napoca, 7 în Alba Iulia, 10 grade în Sibiu și 11 grade în Deva.

Vremea în Moldova

Pentru Moldova, meteorologii anunță o zi autentică de toamnă, cu cer noros și maxime ce nu vor depăși 8 grade Celsius în Suceava, 11 în Focșani și Galați.

Vremea în Dobrogea

Nici dobrogenii nu vor avea astăzi parte de soare. Cerul va fi înnorat, vântul va sufla slab, iar valorile termice vor atinge 10 grade în Sulina, 11 grade în Tulcea și 12 în Constanța.

Vremea în Muntenia

În Muntenia, razele soarelui vor rămâne o amintire, norii dominând cerul. Maximele se vor situa, în general, între 9 grade în Târgoviște, 11 grade în Ploiești, Slobozia și Călărași și 12 grade în Alexandria.

 

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si