Iată cum va fi vremea în țară, azi, 27 martie 2021!

Vremea în principalele regiuni ale țării

Astăzi, temperaturile cresc în mai multe zone din țară, ajungând la valorile normale pentru această perioadă. În timpul zilei, va fi însorit, cerul va fi variabil în nord-est şi senin în restul regiunilor. Seara înnorările vor predomina în jumătatea de nord-vest a ţării, unde vor exista și precipitaţii, slabe, sub formă de ploaie.

Vor fi precipitații mixte și în Transilvania şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, mai intens pe crestele montane.

Astfel, temperaturile maxime de azi, se vor încadra între 9 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 7 grade, cu temperaturi mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Citeste si: O altă comună din județul Ilfov intră în carantină

Vremea în București

Astăzi, în Capitală, vremea va fi caldă, temperaturile vor avea valori normale pentru această perioadă. Pe parcursul zilei va fi mai mult însorit, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Temperatura maximă va fi de 15/16 grade, iar cea minimă va fi de 1/3 grade.

Prognoza meteo 27 martie 2021. Vremea se încălzește
Prognoza meteo 27 martie 2021. Vremea se încălzește

Vremea la munte

La munte, cerul va fi mai mult senin, iar în a doua parte a zilei se va înnora treptat în masivele vestice apoi în cea mai mare parte a zonei montane. În Carpaţii Occidentali şi pe arii restrânse în vestul Carpaţilor Meridionali vor fi precipitații, dar și în nordul Carpaţilor Orientali, unde se vor semnala precipitaţii mixte.

Însă, la altitudini mai mari vor predomina ninsorile. Si în această zonă vom avea o creștere a temperaturilor.

Vremea pe litoral

Si la malul Mării Negre vom avea temperaturi mai ridicate, dar este posibil să plouă slab în timpul nopții. Temperatura maximă va fi de 13 grade și cea minimă de 5 grade Celsius.

Citeste si: S-au aprobat noile măsuri restrictive. Hotărârea de Guvern cu noile măsuri de circulaţie a fost publicată în Monitorul Oficial


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si