Meteorologii anunta ca spre seara va ploua temporar in mai multe regiuni, insa maximele vor fi intre 18 si 28 de grade.

Maine vremea va fi instabila. Ploile isi vor face aparitia in a doua parte a zilei in sud, sud-est, in centru, la deal si la munte si pe suprafete mai mici in celelalte zone. Vor fi din nou averse consistente, cu vant puternic si grindina.

Joi: inca o zi cu atmosfera schimbatoare si ploi zgomotoase in zonele montane si local in restul tarii, mai cu seama in jumatatea sudica. Nici vineri nu scapam de instabilitate. Vor fi alte reprize cu averse torentiale in multe zone din tara si se mentin conditiile de grindina. Vantul se inteteste in est, sud-est, la munte, dar si pe timpul ploilor, iar temperaturile se modifica foarte putin de la o zi la alta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In Bucuresti miercuri se mai racoreste un pic si o sa avem vreme cam neplacuta. O sa ploua din cand in cand, vor fi si descarcari electrice si intensificari ale vantului. Ziua de joi ne-aduce atmosfera schimbatoare, scurte reprize de ploaie dupa-amiaza si o maxima in jur de 24 de grade- valoare normala pentru acest moment al anului.

si vineri se mai aduna norii si pot lasa ceva averse, in special in a doua parte a zilei, iar maxima se opreste pe la 23 de grade.

La munte, instabilitatea persista toata saptamana. Maine se face mai racoare si vin alte averse consistente, in special spre seara si la la inceputul noptii urmatoare. Se pot strange 30 de litri de apa pe metru patrat si se mentin conditiile de grindina.si joi asteptam vreme instabila, averse locale, destul de violente si cantitati insemnate de apa. La fel va fi si vineri: norii se aduna din cand in cand si vor aduce ploi torentiale, cu toate suita de fenomene specifice instabilitatii atmosferice.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si