Iată cum va fi vremea în principalele zone din țară, azi, 10 februarie 2021

Prognoza meteo în principalele regiuni din țară

Astăzi, temperaturile vor fi apropiate de normalul acestei perioade în nord şi nord-est, vremea va fi deosebit de caldă în restul regiunilor. În jumătatea de vest a ţării şi la munte va fi înnorat şi va ploua, pe arii extinse seara şi noaptea.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe doar pe arii restrânse mai ales spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, mai alesîn zona Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi temporar 80 km/h pe arii restrânse.

Valorile maxime de astăzi se vor încadra între 1 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade.

Meteorologii au anunțat în această săptămână că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei actuale, în toate zonele, mai mult în extremitatea de sud a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane din vest și nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Vreme neobișnuit de caldă în București până joi. COD GALBEN de ploi în mai multe județe

Vremea în București

În Capitală, vremea se va fi deosebit de caldă pentru această dată.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei.

Prognoza meteo, azi 10 februarie 2021. Precipitații pe arii extinse la munte
Prognoza meteo, azi 10 februarie 2021. Precipitații pe arii extinse la munte

Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 4...6 grade.
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Vremea la munte

La munte, cerul va fi mai mult noros, iar treptat dinspre masivele vestice aria ploilor se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. La altitudini mari, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei.

Vremea pe litoral

Pe litoral, astăzi vor exista precipitații slabe în timpul nopții. Temperatura maxima va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Citeste si: Anunț MAE: Cod portocaliu şi galben de ploi şi vânt, în Italia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si