Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo, azi 16 decembrie 2020. Vreme caldă pentru această perioadă

ANM anunță vreme caldă în majoritatea zonelor din țară, maximele de astăzi vo fi peste media temperaturilor normale ale lunii. Local se vor semnala înorărri temporare, în timp ce izolat vor fi condiții de ceață și polei, dar și precipitații sub formă de ploaie sau lapoviță.

Alina Raducu,

Prognoza meteo, azi 16 decembrie 2020. Vreme caldă pentru această perioadă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea se va menține călduroasă, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Temperaturile maxime vor fi curpinse în intervalul 1...9 grade Celsius, în timp ce minimele între -4...5 grade Celsius.

Prognoza meteo în principalele zone din țară

Vremea va fi caldă, în Oltenia cu o medie regională a maximelor de 7...9 grade Celsius. Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel minimele vor fi cuprinse în medie între -1 și 1 grad.

În Muntenia, vremea va fi caldă, cu o medie regională a maximelor de 7...8 grade Celsius. Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel minimele vor fi cuprinse în medie între -2 și 2 grade.

În Banat, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă astfel încât media regională a temperaturilor maxime va crește, de la 6 grade la început, până la aproximativ 8 grade.

Vremea în Crișana va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

În Maramureș, vremea va fi relativ caldă pentru această dată la începutul și sfârșitul intervalului de prognoză, când vor fi temperaturi maxime în jurul a 4 grade, în medie, dar va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, începând cu data de 16 decembrie.

Citeste si: Curs valutar, azi 16 decembrie 2020. Noua valoare a banilor

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, pe întreaga durată a zilei de azi. Maximele anunțate de meterologii la București vor fi curpinse între 5... 6 grade Celsius, în timp ce minimele din timpul nopții vor ajunge până la 1..

2 grade.

Vremea la munte

Vreme va fi mai caldă decât în mod obișnuit, cu o medie a temperaturilor maximele vor fi cuprinse între 1 și 4 grade și cea a minimelor între -4 și 2 grade.

Vremea pe litoral

La malul mării cerul va fi noros, iar miximele anunțate de către meteorologi sunt de 6...7 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor fi cuprinse între 4-5 grade.

Citeste si: Câți bani are astăzi Irinel Columbeanu! Este atât de sărac pe cât se crede? Suma incredibilă pe care a spus-o la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI