Vremea în București

Joi, în capitală vom avea încă o zi mohorâtă, dar cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. E posibil să burniţeze trecător şi maximă ajunge pe la 6 grade.

Vremea pe regiuni

În Dobrogea şi Bărăgan găsim atmosfera închisă, e posibil să burniţeze trecător, iar dimineaţă sunt condiţii de ceaţă. La capitolul temperaturi stăm însă destul de bine şi pe la amiază se ating în jur de 7-8 grade.

În Moldova sudică şi nordul Munteniei, cerul rămâne acoperit toată ziua şi s-ar putea să fie burniţă şi aici. Temperaturile depăşesc din nou valorile normale şi urcă până la 6-7 grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina avem aceleaşi condiţii meteo: înnorări persistente, multă umezeală şi ceață dimineaţa pe la câmpie. Maximele, la fel ca miercuri, se opresc pe la 3-4 grade, iar la noapte vor fi în jur de zero grade în zonă.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem o zi destul de mohorâtă, deşi e posibil să apară şi soarele pentru scurte momente. Va fi mai cald decât în mod normal şi maximele vor ajunge pe la 6-7 grade, iar acum s-a lăsat ceaţa în zonele joase din judeţul Cluj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Curs valutar, 17 decembrie 2020. La ce nivel a ajuns euro

Citeste si: Ce este adeverința de vaccinare anti-COVID

În ţinuturile vestice găsim atmosferă calmă, dar cu înnorări persistente şi ceață acum dimineaţa pe la câmpie. Temperaturile se menţin peste limitele normale şi vor fi 6-7 grade la orele prânzului şi 1-2 grade pe timpul nopţii.

Vremea închisă avem şi în zona Transivaniei, cu frig şi ceaţă la începutul zilei în depresiuni: până la ora 10, judeţele Harghita şi Covasna se află sub cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă. Atmosfera se dezmorţeşte mai târziu şi maximele urcă până la 7 grade în Sibiu. Peste noapte temperaturile coboară din nou sub pragul îngheţului şi ajung pe la -4 grade.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

În Oltenia va fi înnorat toată ziua, apar şi condiţii de burniţa, iar dimineaţă poate să fie ceaţă în unele zone. Se mai încălzeşte faţă de miercuri şi temperaturile urcă până la 9, poate chiar 10 grade. Şi în ţinuturile sudice avem vreme caldă pentru dată din calendar, dar şi mulţi nori, poate şi ceva burniţa pe parcursul zilei.

Vremea la munte

La munte, joi găsim vreme ceva mai bună, pentru că se arată un pic şi soarele printre nori. Dimineaţă, pe vai şi în depresiuni, se lasa ceaţă. Temperaturile scad faţă de ieri, dar se menţin peste valorile normale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si