Iată cum va fi vremea, azi 23 martie 2021, în țară?

Prognoza meteo în principalele regiuni din țară

Astăzi, vremea se va menţine rece pentru această perioadă, în mai multe zone ale ţării. Cerul va fi înnorat, iar în cursul zilei, temporar, vor exista și precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi lapoviţă pe arii extinse în Maramureş, Moldova şi Transilvania, mixte local în Oltenia.

Vor fi ploi pe mai alocuri în Muntenia şi Dobrogea şi izolat în Crişana şi, posibil, în Banat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în est şi la munte, unde vor fi rafale în general de 55...65 km/h, spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade în Banat şi Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 2 grade.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi destul de rece, chiar dacă la prânz se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă. Pe parcursul zilei, cerul va fi parţial noros, iar condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu uşoare intensificări, de până la 35...40 km/h, în prima parte a zilei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

emperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de -3...-1 grad.

Prognoza meteo, azi 23 martie 2021. Vreme rece în majoritatea zonelor din țară
Prognoza meteo, azi 23 martie 2021. Vreme rece în majoritatea zonelor din țară

Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine deosebit de rece pentru ultima săptămână din martie. Astfel, cerul va avea înnorări şi temporar va ninge mai ales în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55...65 km/h, spulberând zăpada. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

Citeste si: Carantină zonală, prelungită cu 14 zile pentru o comună din Ilfov

Vremea pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi în mare parte înnorat în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si