Iată cum va fi vremea azi, 26 februarie 2021, în țară!

Prognoza meteo în principalele regiuni din țară

Astăzi, vremea continuă să se încălzească, iar în cea mai mare parte a ţării va fi deosebit de caldă pentru ultima săptămână a acestei luni. În cursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief, în special din Transilvania, sudul Olteniei şi al Moldovei va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă.

Noaptea, cerul se va înnora treptat în regiunile nordice, unde va începe să plouă, iar în celelalte regiuni pe alocuri va mai fi ceaţă.

În nordul Carpaţilor Orientali vor fi şi precipitaţii sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea şi în nord-est şi în extremitatea de vest.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Temperaturile maxime vor ajunge până la 9 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă din Transilvania, până la 21...22 de grade în dealurile subcarpatice, îndeosebi ale Munteniei şi Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 6 grade.

Citeste si: Accident grav! Două persoane decedate și alte cinci au fost rănite

Vremea în București

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultimele zile din luna februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa şi spre sfârşitul nopţii se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea continua să se încălzească şi va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie.

Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar noaptea cerul se va înnora treptat în nordul Carpaţilor Orientali, unde vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales la altitudini mari.

Vremea pe litoral

Pe litoral, cerul va fi senin în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Citeste si: VIDEO- Șeful piețelor din Timișoara, reținut pe aeroport de autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si