Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7...8 grade în depresiuni şi pe litoral şi 17...18 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -7 grade.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, iar ziua, pe arii restrânse și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5 grade în Dealurile de Vest.

Iată cum va fi vremea azi, 3 martie 2021!

Prognoza meteo în principalele regiuni din țară

În Banat, temperaturile vor fi mai ridicate, însă valorile termice diurne vor ajunge la 14...16 grade. Minimele se vor situa între 0 și 2 grade.

Și în Crișana va fi vreme caldă, cu maxime de 12...14 grade. Noaptea se vor înregistra valori între -1 și 2 grade Celsius.

În Transilvania, însă, vor fi resimțite la amiază maxim 12 grade, iar noaptea, temperaturile vor scădea, spre -7 și -2 grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru Maramureș sunt prognozate maxime de 10...12 grade și minime între -2 și 1 grad.
Temperaturile vor crește și în Moldova la începutul săptămânii, de la 5 la 14 grade, în timp ce media temperaturilor minime va oscila ușor în jurul valorii de 0 grade.

În Dobrogea este vreme caldă mai ales ziua, astfel încât media temperaturilor maxime va crește de la 6 la 13 grade, în timp ce media temperaturilor minime se va situa între 2 și 4 grade.

În Muntenia sunt anunțate temperaturi diurne între 8 și 16 grade și nocturne, între 0 și 2 grade.

Maxime între 10 și 18 grade Celsius se vor resimți în Oltenia, în primele zile ale lunii martie, iar noaptea vor fi între 0 și 2 grade.

Prognoza meteo azi, 3 martie 2021. Vremea se încălzește în mai multe zone din țară
Prognoza meteo azi, 3 martie 2021. Vremea se încălzește în mai multe zone din țară

Citeste si: 8 martie, Ziua Femeii. Semnificația acestei zile

Vremea în București

Astăzi, temperaturi ridicate vor fi și în Capitală. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere faţã de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre -2 grade.

Vremea la munte

Miercuri, temperaturile vor fi mai ridicate decât în perioada anterioară și în zona montană și un vânt mai intens la altitudini mari. Cerul va fi mai mult senin, dar în orele dimineţilor, pe vai şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţa. Temperaturile maxime vor fi de 5...6 grade iar minimele -7...-2 grade.

Citeste si: VIDEO- Înapoi la competiții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si