Iată cum va fi vremea azi, 09 aprilie 2021!

Prognoza meteo în principalele regiuni ale țării

Astăzi, la fel ca și în ziua precedentă, vremea se va menține rece, mai ales dimineaţa şi pe timpul noapții, unde pe alocuri va fi brumă. Temperaturile maxime de astăzi vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade celsius, iar cele minime se vor încadra între -7 şi 2 grade.

Pe durata zilei, cerul va fi variabil cu înnorări în zona montană, îndeosebi în Carpaţii Orientali, unde vor fi precipitații slabe sub formă de ninsooare. Spre seară, în regiunile centrale, estice şi sud-estice se vor semnala ploi slabe, de scurta durată, iar vântul va sufla slabpână la moderat, cu unele intensificări în zonele montane. Dimineaţa, în aceste zone va fi ceaţă.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi în continuare destul de rece, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi senin, cu înnorări spre seară, iar vântul va sufla slab.

Temperatura maximă va fi de 13 grade celsius, iar cea minimă se va încadra între 1...2 grade.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prognoza METEO, azi 9 aprilie 2021. Ce au anunțat meteorologii?
Prognoza METEO, azi 9 aprilie 2021. Ce au anunțat meteorologii?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță: "Nu s-a raportat nicio tromboză în România la vaccinul AstraZeneca"

Vremea la munte

În zonele montane, vremea va fi deosebit de rece, cerul va avea înnorări pe timpul zilei, mai ales în Carpaţii Orientali, unde izolat va ninge. Vântul va sufla slab, cu intensificări mai ales în zonele mai înalte de munte.

Vremea pe litoral

Astăzi, la malul Mării Negre, cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei. Temperatura maximă va ajunge la 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius.

Citeste si: Cărți de citit pentru copii în vacanță. Recomandări de lectură pentru școlari și liceeni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si