La noapte, vremea continua sa fie rece, cu cer variabil in cea mai mare parte a tarii. Ploile continua sa isi faca simtita prezenta si pe timpul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre 1 grad la Miercurea Ciuc si 12 grade in Constanta.

In Muntenia, ne asteapta o zi inchisa, cu cer variabil si ploi. Temperaturi destul de ridicate, cu maxime ce ajung la 24 grade in Calarasi, 18 in Targoviste.

In Transilvania, termometrele nu vor sari de 19 grade, avem ploi insotite de descarcari electrice si se vor inregistra 17 de grade in Sibiu, 19 grade in Alba Iulia.

In Moldova, temperaturile sunt ridicate, dar cerul va fi variabil, cu precipitatii insotite de descarcari elecrice. Termometrele vor inregistra 22 grade in Galati, 17 de grade in Piatra Neamt

In Vestul tarii, ploile isi fac simtita prezenta,iar pe alocuri vor fi insotite de descarcari electrice. Maximele ajung pana la 15 grade in Timisoara, in timp ce la Resita vor fi 14 grade.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Oltenia, temperaturile vor fi modeste, dar din pacate, avem si ploi insotite de descarcari electrice. Termometrele vor inregistra 17 grade in Craiova, 16 grade in Tg. Jiu.

In Dobrogea, se anunta vreme mohorata, cu ploi, dar cu temperaturi in crestere. Vom avea 19 grade in Constanta, 25 grade in Medgidia.

In Capitala, cerul va fi mai mult noros, e posibil sa apara ploi de scurta durata, ce vor fi insotite de descărcări electrice, in special dupa-amiaza.

Vântul va avea intensificări, iar temperatura maximă va fi de aproximativ 20 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, scapam de ploi, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 8 grade.

Maine, pe teritoriul Capitalei vom avea cer mai mult noros. Temperaturile sunt in scadere, iar maximele vor ajunge la 18 de grade.

La munte, vremea va deveni instabila incepand din a doua parte a zilei, vor fi innorari accentuate, insotite de averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si izolat grindina. Se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 15...25 l/mp. Se vor inregistra 12 grade in Sinaia, si doar 9 grade in Paltinis.

Pe litoral, vremea se mentine calda, dar va fi instabila. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 20 de grade.

Temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 12 si 14 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si