Pentru minivacanta de 1 mai, meteorologii au anuntat temperaturi ridicate.

Vremea de 1 mai va fi mai calda decat normalul acestei perioade, cu maxime de pana la 29 de grade Celsius, anunta meteorologii. Astfel, se poate spune ca cei care si-au planificat o vacanta pentru acesta perioada au fost inspirati.

Potrivit prognozei transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, temperaturi ceva mai scazute vor fi dupa 2 mai.

Pentru minivacanta de 1 mai insa, meteorologii au anuntat temperaturile care ajung la 28-29 de grade.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Prognoza meteo de 1 mai- Banat

In Banat, majoritatea zilelor pana in data de 2 mai, vor fi caracterizate de o vreme cu mult mai calda decat cea normala acestei perioade din an. Vor fi temperaturi maxime de 25...28 de grade, in medie regionala.

Prognoza meteo de 1 mai- Transilvania

Si in Transilvania vremea va fi buna.

Media valorilor termice se va mentine cu mult peste cea climatologic specifica acestei perioade din an. Se vor inregistra valori in general de 23- 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo de 1 mai- Crisana

In cea mai mare parte a intervalului de prognoza, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specific lunii mai. Vor fi maxime de 24- 27 de grade.

Prognoza meteo de 1 mai- Moldova.

23- 27 de grade Celsius, anunta meteorologii si pentru zona Moldovei in zilele de sarbatoare.

Vremea deosebit de calda va predomina in cea mai mare parte a intervalului, astfel ca media temperaturilor maxime va fi de 23- 27 de grade in regiunea Moldovei.

Prognoza meteo de 1 mai- Dobrogea

Cei care vor sa mearga la mare, de 1 mai, vor avea parte de vreme buna.

In regiunea dobrogei, pe tot parcursul intervalului, valorile de temperatura se vor mentine la 21- 25 de grade.

Prognoza meteo de 1 mai- Muntenia

Vreme buna va fi si in zona Munteniei. Vor fi 24...27 de grade in intreaga zona si posibilitati minime de precipitatii.

Prognoza meteo de 1 mai- la munte

Din pacate, la munte va ploua de 1 mai. Valorile de temperatura se vor mentine si vor fi mai ridicate decat cele normale perioadei. Probabilitatea pentru averse de ploaie va fi mai ridicata vineri, 27 aprilie si dupa data de 2 mai, cand ploile vor fi mai frecvente si local mai insemnate cantitativ.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si