Prognoză meteo în perioada 3- 9 octombrie 2022. În această săptămână, temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei. 

Prognoză meteo în perioada 3- 9 octombrie 2022. Temperaturi minime

În această săptămână, temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 – 11, 12 grade în cea mai mare parte a țării. Excepție fac Oltenia, Banat, unde sunt posibile  valori spre 13 – 14 grade.

La munte vor fi minime de 6 – 7 grade, cu 2 – 3 grade pe creste.

Marți și miercuri, temperaturile scad de la o zi la alta. Marți se înregistrează o temperatură de 8 – 10 grade. Miercuri se înregistrează temperaturi de 7 – 9 grade Celsius. În Dobrogea sunt posibile valori spre 10-11 grade Celsius.

Începând de vineri, temperaturile de la primele ore ale dimineții urcă din nou spre valori de 11 – 13 grade la nivelul întregii țări.

Prognoză meteo în perioada 3- 9 octombrie 2022. Temperaturi maxime

Luni, temperaturile maxime vor fi între 11 – 13 grade Celsius în zonele montane (5 – 6 grade pe creste), 15 – 17, 18 grade în cea mai mare parte a țării. Excepție fac Muntenia, sudul Moldovei, Dobrogei, regiuni unde mercurul din termometre va urca chiar spre 20 – 22 de grade.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Hidrologii au emis Cod galben de inundații pe râuri din 15 județe

Weekend-ul este cel care aduce temperaturi ridicate. Sâmbătă și duminică se vor înregistra maxime de 23 – 24 de grade Celsius, cel mai mult în  Banat.

Temperaturile vor crește și în zonele montane. În weekend se vor înregistra valori de 16 – 18 grade, cu 11 – 12 grade pe creste.

Prognoză meteo în București în această săptămână

În București nu vor fi înregistrate precipitații în această săptămână. Vremea va fi ceva mai caldă, urmând ca până la sfârșitul intervalului să avem parte de medii cuprinse între 20 și 21 de grade. 

Prognoză meteo în perioada 3- 9 octombrie 2022

Ploile își fac apariția luni în Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, Muntenia, zonele montane. Spre finalul zilei se resimt și în Dobrogea. Se pot acumula 15 – 20 de l /mp prin zonele montane, prin Transilvania, sudul Banatului, estul Munteniei.

Marți, ploile își fac apariția în  zonele montane, Transilvania, Crișana, Maramureș, în prima parte a zilei. După amiază vor fi condiții de ploi și în Oltenia, nordul Munteniei, Moldova. 

Vineri dimineață pot fi condiții de ploi în Orientali, nordul Moldovei.

În weekend nu vor fi precipitații.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Meteo seara 01.10

Prognoza meteo la munte în următoarea perioadă

La munte, temperaturile minime coboară spre valori negative (-1, –2 grade Celsius).

Ploile își fac apariția luni în zona montană. În zonele montane se pot ajunge la 5 – 10 l/mp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si