Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo la mare pentru următoarele două săptămâni perioada 15-30 iulie 2022

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni la malul mării!

Madalina Grigore,

Cum va fi vremea la mare în perioada 15-30 iulie 2022?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din data de 14 iulie vremea se va încălzi semnificativ în România, iar în unele zone din țară temperaturile vor ajunge până la 34 de grade Celsius. 

Până pe 18 iulie 2022, cantitățile de precipitațiile vor fi normale pentru acest moment al anului, în zonele intracarpatice vor fi ușor deficitare, iar până pe 25 iulie 2022, meteorologii spun că în jumătatea vestică a țării cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar în restul zonelor vor fi apropiate de cele normale. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i Romania! Seceta face ravagii în România

În perioada 25- 30 iulie 2022, pe întreg teritoriul României, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, potrivit meteoromânia.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cum va fi vremea la mare în perioada 15-30 iulie 2022?

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo la mare

În perioada 19 – 30 iulie însă, este estimat un regim termic canicular şi disconfort ridicat în mare parte a regiunii şi valori de 30-33 de grade Celsius la malul mării.

Deşi în după-amiezile primelor zile pe alocuri vor fi ploi de scurtă durată, deficitul pluviometric va caracteriza întregul interval de prognoză.

Din primele informații, în perioada 15-30 iulie 2022, la Constanța temperaturile se vor situa între minim 18 grade și maxim 30 de grade Celsius. 

Citeste si: ANM a emis o nouă avertizare de caniculă. Urmează zile cu valori de peste 37 de grade

La Costinești temperaturile vor fi de minim 17 grade și maxim 31 de grade Celsius. La Neptun temperatura minimă va fi de 17 grade, iar maxima de 31 în jurul datei de 16 iulie.

În Vama Veche temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade. Aceleași temperaturi se vor înregistra și la Saturn, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. 

În Eforie Nord și în Eforie Sud temperaturile minime vor fi de aproximativ 19 grade Celsius în timp ce maximele vor atinge 30 de grade Celsius.

Citeste si: Anunț meteo de ultimă oră! Meteorologii anunță cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată țara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI