Muntenia

In prima saptamana de prognoza valorile maxime de temperatura se vor situa in general sub cele climatologic specifice perioadei, iar media lor se va incadra intre 8 grade (care se pot inregistra in zilele de 20 si de 21 aprilie) si 16 grade (in 23 aprilie). in cea de a doua saptamana se va incalzi treptat, iar in ultimele zile media maximelor diurne va urca spre 21 de grade.

Temperaturile minime vor fi in scadere pana in dimineata zilei de 22 aprilie, cand media lor va cobori pana la -2 grade, apoi vor creste, astfel ca, dupa data de 27 aprilie, se vor atinge minime care in medie vor fi de aproximativ 7 grade. Pana in data de 21 aprilie, temporar, vor fi precipitatii pe arii extinse si in general moderate cantitativ, apoi probabilitatea de ploaie va fi in scadere.
Dobrogea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pana in data de 21 aprilie, temperaturile maxime nu vor mai depasi, in medie, 11 grade, apoi se va incalzi usor si treptat, astfel ca intre 28 si 30 aprilie acestea vor urca spre 17…18 grade. Temperaturile minime vor fi in scadere pana spre sfarsitul primei saptamani, iar in diminetile zilelor de 21 si 22 aprilie media lor va fi de doar 1 grad. Din 23 aprilie acestea vor creste si vor atinge 8…9 grade, in ultimele zile ale lunii.

Pana in data de 21 aprilie va ploua in fiecare zi si vor fi intervale de timp in care se vor acumula cantitati mai importante de apa. Intre 22 si 30 aprilie doar pe spatii mici vor mai fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata.

Detalii pe libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si