ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, 5 noiembrie- 3 decembrie Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună. 
 
ANM, prognoza meteo. Vremea 5- 12 noiembrie
 
Media temperaturii aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice şi nord- vestice.
Precipitaţiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga ţară, cu un deficit mai pronunţat în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale.
 
ANM, prognoza meteo. Vremea 12- 19 noiembrie
 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar pe întreg teritoriul României.
 

ANM, prognoza meteo. Vremea 19- 26 noiembrie

 
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic normale pentru această săptămână. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. 
 
ANM, prognoza meteo.
Vremea 26 noiembrie- 3 decembrie
 
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul mediilor climatologice ale perioadei, pe întreg teritoriul, potrivit dcnews.ro.
 
Autor: Andreea Ciobanu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si