Conform ANM, temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 6-8 grade în zonele montane, iar minime vor fi între -2 si -3 grade. În Banat, Crișana, Maramureș și nordul Transilvaniei va mai ploua slab.

În Muntenia, cerul va fi senin în anumite regiuni, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius în Călărași.

Citeste si: Prefectul Capitalei a anunțat prelungirea tuturor măsurilor care sunt în vigoare în acest moment, în București

În niembrie, vremea se mai încălzește ușor

 Vremea începe să se mai încălzească puțin în următoarea perioadă. Luna noiembrie vine cu temperaturi usor mai ridicate, față de normalul acestei perioade. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Potrivit ANM, temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 6-8 grade în zonele montane, iar minime vor fi între -2 si -3 grade. În Banat, Crișana, Maramureș și nordul Transilvaniei va mai ploua slab.

În Muntenia, cerul va fi senin în anumite regiuni, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius în Călărași.

În București, vremea va fi frumoasă, iar maximele vor ajunge la 16 grade Celsius.

Și în zilele următoare, valorile termice vor fi ridicate pentru această perioadă.

Citeste si: Cutremur după cutremur în România! Trei seisme într-o singură dimineață

Marți, 3 noiembrie, în mare parte a țării vom avea parte de temperaturi între 10-12 grade. Temperaturile vor ajunge și la 18 grade Celsius

Temperaturi mai scăzute vor fi în zonele montane, acolo unde maximele vor ajunge până la 9 grade Celsius.

Precipitațiile își vor face apariția doar în Banat și Crișana. Pe timpul nopții, minimele se încadrează între 6 și 9 grade.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si