În luna septembrie, se așteaptă ca temperaturile să depășească valorile obișnuite pentru această perioadă. Conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 28 august- 25 septembrie, se preconizează că precipitațiile vor fi în exces până pe 11 septembrie.

Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Cum va fi vremea în luna septembrie? Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă

Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: În urma tragediei de la 2 Mai, elevii ar putea fi testați antidrog. "Dacă manifestă vizibil comportament caracteristic și doar cu acordul părinților"

Aceste informații au fost comunicate în cursul zilei de marți, 29 august 2023.

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 28 august- 4 septembrie?

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână din septembrie, în cea mai mare parte a țării, se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă, cu o abatere termică pozitivă mai pronunțată în regiunile nord-estice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mama șefului Federației Spaniole de Fotbal amenință cu greva foamei până când „adevărul nu va ieși la suprafață”, după ce fiul ei a sărutat cu forța o jucătoare

Privind cantitatea de precipitații, se preconizează că va exista un exces în regiunile nord-vestice și local în cele vestice, centrale, sudice și estice, în timp ce în restul zonelor se așteaptă ca acestea să fie în general apropiate de nivelul normal pentru acest interval de timp.

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 4- 11 septembrie?

În toată țara se așteaptă ca temperaturile medii să fie mult mai mari decât cele obișnuite pentru acestă perioadă a anului.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, se anunță o ușoară depășire în regiunile sudice și sud-estice, în timp ce în celelalte zone se vor situa în general în apropierea valorilor normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Cum va fi vremea în luna septembrie? Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă

Cum va fi vremea în luna septembrie?

[Sursa foto: istock.com]

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 11- 18 septembrie?

În cea mai mare parte a țării, meteorologii anunță că temperatura medie a aerului va înregistra ușoare creșteri față de valorile obișnuite pentru jumătatea lunii septembrie, cu accent pe regiunile estice și sud-estice.

Citește și: Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 s-a produs în Bali. Oamenii au ieșit pe străzi, în urma seismului puternic

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, se așteaptă ca aceasta să fie în jurul mediei specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 18- 25 septembrie?

La finalul lunii septembrie, meteorologii anunță că mediile valorilor termice vor înregistra ușoare depășiri față de limitele obișnuite pentru această săptămână, cu accent pe zonele estice și sud-estice.

În ce privește cantitățile de precipitații, în majoritatea regiunilor se estimează că acestea vor fi în general apropiate de normele specifice acestei perioade.

Citește și: O fetiță cu dizabilități a fost aproape de a rămâne fără oxigen, după ce bateriile aparatului care o ajuta să respire s-au terminat, în timpul unui zbor cu WizzAir: „Ne-au spus că ne vor face dosar penal”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si