Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo pentru AZI. Incep ninsorile la munte! "Un aer polar traverseaza Romania"

Meteorologii anunta ca vremea va aduce fenomene extrem si putin obisnuite pentru aceasta perioada a anului. In partea de sud, est si centru temperaturile vor scadea considerabil, iar la munte vor cadea primii fulgi de nea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In toata tara temperaturile maxime vor fi undeva pe la 18-23 de grade, iar la munte mult mai mici, cu maxime de 16 grade. Vantul va sufla in rafala si in unele zone poate ajunge si la 100- 120 de kilometri pe ora. Vremea va fi rece toata ziua pentru aceasta perioada.

In Bucuresti minimele vor fi intre 9 si 11 grade, iar vantul va sufla cu intensificari de pana la 45- 50 de kilometri pe ora.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

La mare va fi cald, cu temperaturi de peste 25 de grade, in timp ce la munte va ninge. Primele atentionari de ninsoare vizeaza Banatul, Crisana, Maramuresul, Transilvania si nordul Moldovei. Aici vom avea parte de vant puternic, ploi, lapovita si de ninsoare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI