Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo pentru București. Cât de mare va fi stratul de zăpadă joi în Capitală

Prognoza meteo pentru București. Meteorologii spun că stratul de zăpadă va atinge, joi dimineață, 12 cm în anumite zone ale Capitalei.

Razvan Ilie,

Prognoza București: Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -3...-2 grade.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza specială pentru București, valabilă pentru zilele de miercuri și joi, 27-28 ianuarie. 

Vremea se va menține predominant închisă în Capitală, spun experții ANM. Miercuri, la ora 10 grosimea stratului de zăpadă era neuniformă și măsura între 5 și 10 cm, iar până spre după-amiază, temporar, vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor mai depune 1...3 cm.

Citeste si: Iarna își arată colții. Cod portocaliu de viscol în sud-estul țării- HARTA

Temperatura maximă în Capitală- 2 grade

Conform prognozei ANM, la finalul intervalului (joi, ora 10.00) este estimată o grosime a stratului de zăpadă de 6...12 cm.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -3...-2 grade.

Citeste si: Ce dimensiuni are stratul de zăpadă la munte în perioada 25- 31 ianuarie. Măsurătorile sunt valabile pentru stațiunile Sinaia, Predeal, Poiana Brașov sau Rânca

Capitala a ieșit de sub codul galben de ninsori

Codul galben de ninsori și viscol a fost extins ca perioadă, dar redus ca suprafață de acoperire. Astfel, Capitala nu se mai află decât sub incidența unei informări meteorologice valabile până joi, la ora 10 dimineața.

În regiunile estice și sud-estice vântul va prezenta intensificări și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h.

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h și va fi viscol, spun experții ANM.

Capitala, în afara codului galben de ninsori

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI