România are parte de o perioadă în care vremea este departe de ceea ce ar trebui să fie pentru această perioadă. Dacă octombrie s-a încheiat cu temperaturi ridicate, tendinţa de încălzire se va manifesta şi în următoarele zile.

Astfel, în prima zi din noiembrie temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cel mai cald va fi în zona de vest a ţării, în nord şi centru unde se vor mai depăşi 25 de grade Celsius.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Norii vor fi puţini până spre seară, apoi vor apărea ploi slabe, izolate, iar în depresiuni se va forma ceaţă. Vântul va avea intensificări la altitudini mari şi prin vest şi sud-vest.

În Bucureşti, cerul va fi acoperit de nori pe perioada nopţii, iar dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

Cu toate acestea, temperaturile nu vor coborî sub 10 grade. Pe perioada zilei, temperaturile se vor situata în jurul a 20 de grade Celsius.

Sursă: evz.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si