Prognoza meteo pentru iunie 2023. Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru luna iunie 2023. Cum se anunță începutul sezonului estival?

Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima lună de vară?

Dacă luna mai a fost una tumultoasă din punct de vedere al temperaturilor, care au fost ba scăzute, ba ridicate, în unele zile am avut parte de vreme însorită, iar în altele de o vreme ploioasă, în luna iunie se  anunță temperaturi ridicate în aproape toată țara, cu maxime de până la 25 de grade Celsius.

Citește și: Coasta Amalfi: Destinația perfectă pentru o vacanță romantică în Italia

După câteva zile de temperaturi scăzute, vremea redevine frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Ploile vor fi prezente doar în anumite regiuni ale țării.

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 iunie

Prognoza meteo pentru iunie 2023. Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima lună de vară?

Prognoza meteo pentru iunie 2023. Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima lună de vară?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru cei care aleg să-și petreacă minivacanța de 1 Iunie,  trebuie să știe că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023 

Valorile termice se apropie de normalul acestei perioade, pe întreg teritoriul României. 

Citește și: EXCLUSIV: Cum va fi vremea în următoarea perioadă/ Meteorolog: ”Vorbim de maxime, la nivel național între 20 și 26 de grade”

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si