La noapte, cerul continua sa fie variabil in cea mai mare parte a tarii, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între- 1 grad la Miercurea Ciuc si 13 grade in Oradea.

In Muntenia, ne bucuram de o vreme frumoasa cu cer mai mult senin. Temperaturile sunt in crestere, iar maximele ajung la 22 grade in Calarasi, 21 in Pitesti.

In Transilvania, avem parte de o zi calda si frumoasa, cu temperaturi ridicate.Termometrele vor inregistra 24 de grade in Sibiu, 27 grade in Alba Iulia

In Moldova, va domina vremea frumoasa, dar pe alocuri vor fi conditii de ploaie. Se vor inregistra 19 grade in Galati, 21 de grade in Iasi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Vestul tarii, vremea tine cu noi! Soarele se arata din plin, iar temperaturile vor fi destul de ridicate. Maximele ajung pana la 27 grade in Timisoara, 26 grade in Arad.

In Oltenia, vremea va fi schimbatoare.

Vom avea soare, dar pe alocuri cerul va fi noros. Vor fi 22 grade in Craiova, 24 grade in Turnu Severin.

In Dobrogea, se anunta vreme senina, cu soare generos si cu temperaturi in crestere. Vom avea 13 grade in Constanta, 18 grade in Medgidia.

In Capitala, suntem rasfatati de vremea de afara! Va fi cald si frumos, cu cer mai mult senin si maxime ce vor atinge chiar si 22 de grade

La noapte, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 7 grade..

Maine, soarele va straluci din plin pe teritoriul capitalei, iar temperaturile vor fi generoase. Maxima din termometre va ajunge la 24 de grade.

Vremea devine frumoasa si la munte, unde cerul va fi variabil, mai mult senin, iar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab spre moderat, cu intensificari la altitudini mari. Vor fi 18 grade in Sinaia, 16 grade in Paltinis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si