Dupa o luna iulie atipica, in care am avut mai multe zile ploioase si inundatii decat canicula si seceta, asa cum eram obsinuiti pentru aceasta perioada, meteorologii au emis prognoza pentru august. Cei care si-au programat vacanta in tara in luna august ar putea avea, conform meteorologilor, mai multe sanse de zile fara ploaie.

Prognoza meteo pentru luna august 2018! Va  fi foarte cald

Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) vor fi temperaturi cu 5- 6 grade mai mult decat media lunara din anii trecuti, ceea ce insemna chiar canicula.

Va fi foarte cald in special in sud si in sud-vest, in celelalate zone temperaturile vor fi cele normale pentru luna august.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prognoza meteo luna august. Astfel, pentru Banat sunt prognozate temperaturi medii de 23-28 grade, in Crisana 22- 26 grade, Dobrogea 26- 28 grade, Maramures 16- 20 grade, Transilvania 16- 20 grade, Oltenia 12- 27 grade, Muntenia 24- 28 grade si Moldova 20- 26 grade. Iar precipitatiile vor fi razlete, in special in zonele de deal si de munte. Prognoza meteo pentru luna august indica precipitatii chiar sub mediile climatologice, in cea mai mare parte a teritoriului.

Prognoza meteo luna august pentru Litoral

Cei care vor sa mearga in vacanta la mare, meteorologii spun ca vor avea parte de vreme frumoasa. Pe Litoral este prognozata o vreme calda, cu temperaturi medii de 24-26 grade si cu ploi sub media din anii trecuti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si