Vremea în București

Miercuti, 12 mai, va fi o zi însorită, cu doar 30% probabilitate de precipitații pe parcursul zilei. Temperatura medie din timpul zilei va fi de 20 grade C. După-amiaza temperatura maximă atinsă va fi de 24°. Vânt ușor, viteza vântului va fi de 18 km/h, cu rafale ocazionale de 37 km/h. Soarele va răsări la ora 05:52 și va apune la 20:33. În acest interval, soarele va străluci cu aproximație timp de 11.5

ore.

Vremea la mare

Pe litoral, vremea va fi destul de frumoasă și călduroasă. Cerul va fi foarte puțin înnorat, vântul va sufla cu o viteză maximă de 18 km/h. Dimineața se va înregistra temperatura minimă a zilei, de 10 grade Celsius, iar după-amiază se va înregistra temperatura maximă a zilei, 21 de grade Celsius.

Vremea la mare[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea la munte

La munte, cerul va fi puțin înnorat și sunt slabe șanse să plouă. Cea mai mică temperatură este înregistrată în zorii dimineții și va înregistra 8 grade Celsius. Temperatura maximă a zilei va atinge 18 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză maximă de 16 km/h.

Vremea în marile orașe

Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi una mohorâtă, cu cer înnorat pe toată perioada zilei. Vântul va sufla cu o viteză maximă de 19 km/h, temperatura maximă va înregistra 14 grade Celsius, de dimineață, iar cea minimă va atinge 10 grade pe timp de noapte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vremea ANM[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în Cluj

În Cluj, vremea va fi ceva mai frumoasă pe timp de zi, temperatura maximă va atinge 21 de grade Celsius la orele după-amiezii, iar cea minimă va atinge 10 grade dimineața. Spre seară sunt șanse de ploaie.

Citeste si: VIDEO- Vacanța grăbește vaccinarea. Maratoanele se dovedesc un succes

Vremea în Timișoara

În Timișoara va fi o vreme călduroasă, însă spre seară va ploua. Temperatura maximă va atinge 23 de grade Celsius la orele după-amiezii, iar cea minimă va înregistra 12 grade Celsius dimineața.

Vremea în Oradea

În Oradea, spre deosebire de ziua precedentă care a fost una caldă și liniștită, spre seară ANM a făcut o avertizare pentru condiţii meteorologice periculoase, deoarece va ploua şi va putea apărea furtuna însoțită de descărcări electrice. Va ploua şi după-amiază când se va înregistra temperatura maximă de 23 de grade Celsius. Noaptea vor fi 14 grade Celsius.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si