Prognoză meteo pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în săptămâna 17-23 octombrie 2022!

Vremea în Banat

Vremea va fi caldă în Banat. Media regională va fi în general de 22- 23 de grade Celsius. 

Citeste si: Meteo 14.10.2022 prânz

În ceea ce privește minimele săptămânii, acestea vor fi în medie de 8- 11 grade Celsius.

Probabilitatea pentru ploi va fi redusă, conform meteorologilor.

Vremea în Crișana

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Crișana, vremea va fi ideală plimbărilor. Media regională a temperaturilor maxime se va situa la valori de 21- 23 de grade Celsius.

Diminețile vor fi  răcoroase. Minimele se vor încadra între 8- 9 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

În Transilvania, vremea va intra într-un proces de încălzire. Media temperaturilor maxime va ajunge la 20- 22 de grade. Cele mai mici valori ale nopții se vor încadra între 5- 7 grade Celsius.

Sunt anunțate ploi doar pe arii restrânse.

Vremea în Maramureș

În Maramureș, vremea va fi caldă și va deveni caldă pentru această perioadă. Media temperaturilor maxime va ajunge la 20- 21 de grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul a 7 grade Celsius. Sunt anunțate ploi slabe local și temporar.

Vremea în Moldova

În Moldova, vremea va fi caldă.

Temperaturile vor fi peste normele climatologice. Media regională se va menține peste 20 de grade Celsius. Nopțile vor fi răcoroase. Valorile minime vor scădea până la 7 grade Celsius. Sunt anunțate șanse minime pentru ploi.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea, vremea va fi călduroasă. Temperaturile maxime vor atinge valori de până la 20- 21 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între 10- 12 grade Celsius. 

Vremea în Muntenia

În Muntenia, vremea se va încălzi și vom avea parte de temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius. Nopțile vor fi răcoroase. Sunt așteptate minime de 7- 8 grade Celsius. Sunt anunțate ploi slabe, pe arii restrânse.

Vremea în Oltenia

În Oltenia se vor înregistra temperaturi peste media așteptată în această perioadă. Maximele vor urca în medie până la 20- 22 de grade Celsius. Temperaturile minime vor scădea până la 7 grade Celsius. 

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Anunțul ANM pentru perioada 17.10.2022- 14.11.2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si