Conform meteorologilor ANM, în noaptea de joi spre vineri cerul va avea înnorări temporar accentuate în jumătatea de nord a țării, unde local va ploua slab şi va fi variabil în sud, unde ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă de munte şi, trecător, în nord-vest. Temperaturile minime se vor situa între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali şi 13 grade pe litoral.

Izolat, vor fi condiții de ceață, cu precădere în regiunile sud-estice.

Vremea în România, 7 mai 2021

În vestul, centrul şi nordul țării vremea va fi în general instabilă şi răcoroasă, vor fi înnorări şi averse, mai ales după-amiaza şi noaptea, iar în nord-vest cantitățile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. în sud şi sud-est, vremea va deveni caldă pentru această dată, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului şi aversele se vor semnala pe arii restrânse.

Citeste si: VIDEO -Delta Dunării s-a dovedit a fi un „refugiu” cu pensiunile pline

În ţară vor fi şi descărcări electrice şi, izolat, mai ales în est- sud-est, vor fi condiții de grindină. Spre sfârşitul intervalului, în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Temporar, vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele montane, unde rafalele vor depăşi 70...90

km/h.

Temperaturile maxime se vor situa între 13...14 grade în Maramureş şi 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 15 grade. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

Vremea în Bucureşti, 7 mai 2021

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții.

Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Vama Veche își vrăjește turiștii în continuare cu plaja boemă

Vremea la munte, 7 mai 2021

La munte, vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în prima parte a zilei în Munții Apuseni şi în nordul Carpaților Orientali, apoi şi în restul zonei montane. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, iar izolat vor fi condiții de grindină. Noaptea, la altitudini de peste 1800m, precipitațiile vor fi mixte. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depăşi 70...90 km/h. Valorile termice vor fi în creştere.

Vremea la mare, 7 mai 2021[Sursa foto: PixaBay]

Vremea la mare, 7 mai 2021

La mare, vremea va fi un destul de instabilă, cu ploi pe toată perioada zilei.

Temperatura maximă va atinge 15 grade după-amiaza, iar cea minimă va înregistra 8 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză maximă de 22 km/h.

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si