Vineri vremea va fi frumoasa in toata tara si se va incalzi, valorile termice urmand sa revina in normalul climatologic al sfarsitului de luna septembrie. Vantul va sufla slab pana la moderat in sudul litoralului si mai mult slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 17 si 22 de grade in Transilvania si Maramures si 20-25 de grade Celsius in restul tarii, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in Banat.

In weekend lucrurile se schimba: temperaturile scad dramatic.

Vremea in Bucuresti vineri- duminica este la extreme. Vineri, vremea se amelioreaza, temperaturile atingand valori apropiate ale aceste perioade.  Prognoza meteo la Bucuresti anunta maxime si minie care se vor incadra intre  22°C si 9°C, cu vant moderat. Nu sunt anuntate ploi. Pentru cei care sperau intr-o reincalzire a vremii, vestile sunt foarte proaste. Temperaturile scad dramatic in weekend, in special, duminica, cand, la amiaza, valorile nu vor depasi 17 grade Celsius. Saptamana viitoare va debuta cu ploi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La munte cerul se mentine in mare parte senin, vantul va sufla variabil dinspre NNE. Temperaturile maxime si minime se incadreaza intre 21°C si  6°C, si nu sunt anuntate ploi. Vremea in weekend se va schimba simtitor la munte: sambata va ploua mult, iar duminica nu vor fi mai mult de 15 grade la amiaza.

Pe litoral maxima va fi de 20°C si minima de 13°C. Vantul va sufla moderat.

Vremea in weekend sambata-duminica pe litoral se schimba simtitor de duminica, cand sunt asteptate ploi intreaga zi, scrie vremea.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si