Prognoza meteo saptamana 3- 10 septembrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa in general peste norma climatologica a saptamanii in cea mai mare parte a tarii, local mai ridicate in nord-vest, centru si est.

Regimul pluviometric va fi excedentar in vestul si sud-vestul tarii si se va incadra in general in limitele normale ale perioadei in restul teritoriului.

Exceptie pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitatiile sa fie deficitare.

Prognoza meteo pentru saptamana 10- 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori in general apropiate normalului climatologic al saptamanii, posibil mai ridicate in nord-vest si pe litoral.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Precipitatiile vor fi in general apropiate de normele climatologice ale intervalului local in nordul si nord-estul tarii si excedentare, cel mai probabil, in regiunile sud-sud-vestice.

Prognoza meteo pentru saptamana 17- 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normalul climatologic al saptamanii, posibil usor mai ridicate decat acestea local in regiunile nordice- nord-vestice.

Precipitatiile pot fi usor excedentare, local in zonele montane si in regiunile vestice, centrale si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

Prognoza meteo pentru saptamana 24 septembrie- 1 octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa in jurul normei climatologice sau pot fi usor mai ridicate decat acestea in special in nord-vestul si centrul tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice ale intervalului in majoritatea regiunilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si