Avertizare ANM

Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse și, posibil, descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 10-25 l/mp. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperatura maximă, în jurul a 21 de grade în prima zi, va scădea apoi cu mult sub cea climatologic normală pentru această dată și va avea valori de 14-17 grade, iar cea minimă va fi de 11-13 grade. 

Prognoză specială pentru intervalul 30.05.2021, ora 12:00- 02.06.2021, ora 10:00- București 

În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină. 

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, pe arii restrânse, 25...50 l/mp. 

Citeste si: Horoscopul zilei de duminică, 30 mai 2021. Unii nativi vor avea fluturi în stomac, alții vor avea șansa unui parteneriat

Vremea în București- 30 mai 2021 

Duminică, 30 mai, vremea va deveni răcoroasă şi va fi în general instabilă.

Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice, cu precădere după orele amiezii. 

Cantităţile de apă vor putea fi însemnate, îndeosebi pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 12-13 grade. Presiunea atmosferică va fi aproape staţionară la o valoare mai mică decât cea normală. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea la munte[Sursa foto: PixaBay]

Vremea la munte- 30 mai 2021 

În zonele de munte, se anunţă înnorări şi ploi consistente. Vorbim despre averse cu tunete, fulgere, vântul va creşte în intensitate, iar temperaturile din staţiuni vor fi în scădere. 

Citeste si: Sărbătoare importantă AZI pentru toți creștinii ortodocși

Vremea la mare- 30 mai 2021 

La malul mării găsim vreme bună, cu cer variabil şi un vânt mai activ. Pe plajă vor fi temperaturi de pană la 21 de grade, iar apa mării va avea 17-18 grade Celsius. 

Vremea ANM[Sursa foto: PixaBay]

Vremea luni-31 mai 2021 

Luni vin alte serii de averse, cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului şi se mai pot strânge cantităţi însemnate de apă. 

Vremea marți- 1 iunie 2021 

Marţi o să plouă consistent în jumătatea estică şi la munte, iar spre seară vor fi averse şi în restul ţării. Maximele termice se vor situa între 12 şi 21 grade, valori scăzute pentru luna iunie. 

Vremea miercuri- 2 iunie 2021 

Miercuri nu scăpăm de instabilitate. Ploile vor veni în jumătatea de est a ţării, pe unde se vor strânge cantităţi mai importante de apă, dar în rest se arată soarele şi o să plouă doar sporadic.

Se încălzeşte uşor, însă vremea se menţine rece pentru această dată. 

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si