Close sidebar
Close sidebar

Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Când au loc calificările pentru Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu. Program pentru România.

Andreea Stoica,

Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jocurile Olimpice 2021 gimnastică. România are la Tokyo trei gimnaşti de renume: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu. Iată programul calificărilor pentru aceştia!

Program România Gimnastică Jocurile Olimpice 2021 

- Maria Larisa Holbură şi Larisa Iordache (individual compus): calificări (25 iulie, orele 04:00, 05:55, 9:10, 11:05, 14:20), finala (29 iulie, ora 13:50);

- Marian Drăgulescu (sărituri): calificări (24 iulie, ora 04:00, 08:30, 13:30), finala (2 august, ora 12:54).

Citeste si:  Marian Drăgulescu, declarații incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre retragerea sa din cariera sportivă

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo 2021 vor începe oficial joi, 23 iulie, când va avea loc ceremonia de deschidere, și se vor încheia duminică, 8 august.

Cu toate acestea, evenimentele sportive au debutat încă de miercuri, 21 iulie.

Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

La JO 2021 din Tokyo, România este reprezentată de 101 sportivi. Aceștia vor concura la 17 discipline.

Citeste si: România la Jocurile Olimpice 2021: Ce sportivi români participă? Program complet

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Larisa Iordache, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, are probleme la gleznă și renunță la concursul individual compus.

Din păcate, gimnasta româncă, Larisa Iordache, va participa la Tokyo doar la proba de la bârnă, nu și la concursul individual compus, din cauza unor probleme pe care le are la gleznă.

„Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat”, a explicat sportiva, potrivit Federației Române de Gimnastică.

Citeste si: JO 2020: Vești proaste pentru gimnasta Larisa Iordache: ”Mă doare foarte rău”

Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a intrat, miercuri, 21 iulie, pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări, informează Agerpres.

La sfârşitul antrenamentului, Drăgulescu era mulţumit: „Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment.

Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria Holbură, în vârstă de 20 de ani, cealaltă reprezentantă a României la gimnastică artistică, va concura la toate cele patru aparate: „Trebuie să îmi fac exerciţiile aşa cum le-am făcut şi acasă”, consideră ea. Cei doi antrenori, Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, cu care se pregăteşte din luna mai, aşteaptă de la ea un concurs fără ratare.

Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Citeste si: România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Florin Cîțu: ”Pleacă la competiţii cu mentalitate de învingători”

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium joi, 22 iulie, în intervalul orar alocat celei de-a treia subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Marian Drăgulescu este primul român care va intra în competiţie, calificările fiind programate pe data de 24 iulie, iar el va evolua în a patra rotaţie din prima subdiviziune.
Iordache şi Holbură vor evolua pe 25 iulie, în cea de a treia subdiviziune. De asemenea, competiția la gimnastică feminină va începe la 25 iulie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI