Incepem cu o realitate trista. Lana este o resursa care poate fi utilizata in multe domenii. Doar ca...

PETRE DAEA, MIN. AGRICULTURII: Am abandonat-o, am aruncat-o, i-am dat foc.

Daca autoritatile recunosc asta, atunci problema e ca si rezolvata.  Ei bine… nu chiar!
Exista, spre exemplu,  programul "Casa Verde Plus". Proprietarii de locuinte cu parter si cel mult 2 etaje pot primi de la stat peste 8500 de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Finantarea se acorda sub forma unei prime de eficienta energetica în valoare de maximum 40.000 de lei, aferenti cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 120 lei/mp izolat si finisat, pentru izolarea locuintelor aflate în faza de constructie si pentru izolarea locuintelor existente."
Sursa: afm.ro

Conditia principala este ca persoanele interesate sa foloseasca materiale organic-naturale.  Lana, spre exemplu! Daca e tratata corespunzator, este o solutie optima pentru izolatia termica a casei.

PRETURI:
4 -26 DE EURO/M.P.

Preturile pot fi cuprinse intre 4 si 26 de euro pe metrul patrat, fara a include si manopera.

PETRE DAEA, MIN. AGRICULTURII: Daca avem 12 milioane de oi, cu lana de pe oi facem 12 milioane de plapumi si asa oamenii necajiti au caldura, decat sa o aruncam sau sa-i dam foc.

Desi bugetul pe anul 2018 a fost votat, inca nu se stie daca sunt fonduri pentru programul "Casa Verde Plus", ne-au transmis cei de la Ministerul Mediului.  
Cel mai probabil, in martie vom afla daca ajutorul de 40 de mii de lei va mai fi acordat! Experienta anilor trecuti ne arata ca si alte programe similare au adus multe batai de

cap pentru cei interesati.

Sute de oameni au stat la cozi interminabile pentru a accesa fondurile din programul "Casa Verde" prin care puteau primi ajutor financiar pentru montarea de panouri solare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si