Mii de turişti români care nu au putut să meargă pe litoral în minivacanţa de 1 Mai au așteptat cu sufeltul până la gură reducerile din programul ”Litoralul pentru toţi 2023” să se bucure de soarele arzător de la malul Mării Negre.

Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Mamaia

Prețurile sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, prețul pentru o noapte de cazare în stațiunea Mamaia pornește de la 110 lei.

Citește și: EXCLUSIV: Stațiunea Costinești, în pericol de închidere/ Antreprenor turism: ”Dacă îi iei Costineștiului acest titlu, îi iei șansa la dezvoltare”

Corina Martin, președinte de onoare RESTO Constanța: ”Doar ce s-a încheiat marele weekend de deschidere a sezonului și deja încep pachetele de vacanță, acelea de 5-6 nopți, din programul ”Litoralul pentru toți”. Pornim de la 110-120 de lei de persoană, pe noapte, pentru hoteluri de 4 stele, vorbim de stațiunea Mamaia. În Eforie, coborâm această valoare chiar și la 100 de lei sau 90 de lei.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: ”Pentru stațiunea Mamaia, care sunt facilitățile?”

Corina Martin, președinte de onoare RESTO Constanța: ”Putem alege hoteluri de 4 stele, care au terapii, spa sau facilități de repunere în formă. Putem alegere să vizităm, în aceste zile, cramele dobrogene.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: ”Pentru celelalte stațiuni despre ce facilități vorbim?”

Corina Martin, președinte de onoare RESTO Constanța: ”Avem Eforie Nord, Eforie Sud și stațiunile din jurul orașului Mangalia care oferă mai multă liniște, mai multă relaxare, tratamente. Tarifele sunt ușor mai mici decât în stațiunea Mamaia, dar dacă alegem hoteluri din Venus, care au facilități de all-inclusive și sunt orientate mai mult pentru familiile cu copii, tariful este puțin mai mare. Prețul poate ajunge la 200 de lei/persoană pe zi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si